sjukstuga delux.

Jag har lyst med min frånvaro här i bloggen men det har berott på att melody har varit super sjuk! Så har varken haft ork eller velat lägga nån tid på bloggen utan all min tid har gått till henne! Men nu är hon betydligt mkt bättre och en förkylning har ni bosatt sig i min kropp istället och hellre det! 

Men ändock sitter jag i bilen påväg till ullared med underbara tjejer! Det kan ju inte bli bättre! Dagen kommer spenderas på gekås och natten i en stuga alla tillsammans! Detta va precis vad jag behöver! 

Puss! 


tjohej vecka 17!

Då har vi gått in i vecka 17 16+1 idag :)
Lägger upp en bild lite senare! 

Just nu har jag pyjamas mys med liten framför pippi som vanligt! Hon är hemma och är sjuk igen.. Suck. Denna gång är det hostan från helvetet som hälsat på! Men hon har fått medicin nu så hoppas på att hon blir bra snabbt :)

Idag ska vi inte göra nått annat än att mysa inne! Kl 14 vankas det jobb igen, fick hoppa in extra idag då vi som vanligt intw har nån personal!

Fick även ett sjukt glädjande samtal imorse! På torsdag sätter dom igång med vårt badrum äntligen!!! 😁😁😁



jobb helg!

Har en sån där jobbig hat kärlek till att jobba helger! Hatar att inte få mysa hemma med min familj men samtidigt så är det så bra betalt och gör så att jag inte behöver jobba hela veckorna istället!

Började 12 idag och slutade halv 5 då plockade mina älsklingar upp mig och vi åkte upp till golden cave för lite farsdag mys i förväg då jag jobbar hela dagen imon. 

Sebbe är iväg och hämtar nått hos en kompis och jag och mellis har myst ner oss i soffan framför lotta på bråkmakargatan med lite glass! 

Imorgon vankas jobb från 7-19...... Men Cash is King! Puss påer!


fredagen!

Efter lämning på dagis vart det raka vägen till hsbs kontor för lite utskällning. Det va över en månad sen dom va där och mätte fukten i vårt badrum och det har fortfarande inte hänt nånting. Åkte det och fick inga direkta svar alls. Känns så jävla tråkigt att snart ha en helt nyrenoverad lägenhet som vi inte kan flytta in i pga svartmögel :( 
Hoppas vi får flytta in innan jul bara!

Sen åkte jag upp till vickan för lite mamma och barn mys och en god lunch :) jätte trevligt va de! 
Hann även med en städning hos min svärfar. 

Vart tacos fredagsmys med min älskade lilla familj oxå! 💜 


torsdagen!

Heeeeela torsdagen spenderades på Ikea i två omgångar!
Lunkans mamma jobbar på Ikea så vi fick kupong på 25% rabbat på ett helt köp! Vi gick bananas och köpte kök! 4 vagnar blev det men väl hemma kände vi oss inte klara så vi begav oss igen. Efter 2 punkor och dvs bil problem kom vi hem med en fläkt oxå! :)
Nu vill jag bara få upp vårt fina kök!! Men bänkskivan dröjer tyvärr till 4 december :(

Men snart så!! :)



mysdag!

Började dagen med en tripp hem till vickan och Sebastian! Va så sjukt länge sen vi sågs med barnen så det va jätte kul! Så kul att se att våra barn äntligen kan leka med varandra :) underbart!

Sen va det dags att fira lillebrors 19 års dag och eftersom han jobbar kväll vart det födelsedags lunch bestånde av smörgåstårta och prinsesstårta till efterätt! Nomnom!! 

Sen va det hem och medans sebbe och hans bror la sista golvet i lägenheten hade jag fullt upp med att rulla älgköttbullar! Sen njöt vi alla av en god middag tillsammans! 
Och nu är jag precis klar med hans matlådor och ska försöka varva ner lite! 


v. 16 15+0

Idag går jag in i vecka 16! Går så sjukligt fort!
Mår förutom trötthet väldigt bra! Antar att det är järnvärdet som spökar!
Har börjat känna rörelser i magen! Helt fantastiskt! Man blir lika lycklig varje gång det fladdrar till i magen :)


sann dröm?

Drömde inatt att vi väntar en liten pojke :)
Den 1 december ska vi äntligen få se vår lilla bebis igen och då ska vi kolla kön! Vi är på tok för nyfikna för att inte kolla!

Igår hade vi världens mysdag startade upp i simhallen med lunkan daniel och theo! Melody älskar det hon är helt galen ska hoppa från kanterna osv men roligast va nog att åka vattenrutchkana med pappa :) 

Efter simhallen va alla helt slut så vi laddade upp batterierna på thai buffé! :)

Väl till kvällen skulle grabbarna hem till hocken för öl kväll så sebbe åkte och köpte massa mys till oss tjejer! Bla en räkbomb till middag och dipp osv :)  

Mys!