äntligen!!

I 2 nätter i rad har vi fått sova hela natten! Melodys hosta börjar äntligen ge med sig :) 
Inte konstigt att ingen hostmedicin fungerat då det verkar som att det varit förkylningsastma! Så nu har hon fått astma medicin och det har blivit så mycket bättre! 

Är så stolt över min lilla tjej! Hon kommer bli världens bästa storasyster! Hon är så go hon lyfter upp min tröja och knackar på magen och frågar om lillebror är hemma 😍 och så fort hon ser ultraljuds bilderna så skiner hon upp och skriker glatt lillebooooor! Hon är fantastisk min stora tjej 💜


halvvägs!😁


RUL

I måndags va det äntligen dags för ultraljud och till min besvikelse såg jag att tiden va kl 17 och inte 11 som jag trodde!!

Gick på nålar precis hela dagen! Men när klockan började närma sig åkte vi upp till mamma och lämnade melody och begav oss sen till kista! Hann med lite fönstershopping innan det va dags! 

Jag blir alltid lika nervös och pirrig när jag lägger mig på britsen men så fort man ser det röra sig så kommer tårarna! Allt såg super fint ut och den 26 april är lillebror beräknad att komma!! Asså vilken känsla när hon sa att det är en pojke!! 😁 självklart hade jag blivit glad om det varit en flicka med men med tanke på hur lite pojkar vi är i vår stooora släkt så har det känts så långt borta med en kille.
Men jag hade ändå på känn att det va en liten pojke, en liten son! Så sjukt häftigt! 

Vi håller på att finurla på namn och har en stark kandidat! Men det berättar jag när vi är säkra :) i andranamn blir det Valle iaf, efter min älskade farfar som gick bort i år. 



Ullared helgen.

Lördags morgonen började redan kl 05.00 när jag steg upp med endast 3 timmars sömn! 
Packade det sista och gjorde mig iordning och mötte upp Sandra för att sedan bli upplockade av Sussi, påvögen plockade vi upp Vicky och åkte mot första stoppet vilket va Solna där vi mötte upp resten! 
Sen va vi påväg! Sussi höll gasen i botten och vi kom fram före resten och möttes av en liten skräckblandad känsla när vi såg kön! Med tanke på hur den såg ut så räknade vi med att få stå i den i minst 3 timmar men vakten sa 1 1/2 men vi lyckades komma in på 40 min :) 
Nästan 6 timmar spenderades sen på gekås och alla gick därifrån nöjda ovh glada :) 

Det va ju även Sandras födelsedag så vi va ju tvungna att fira henne oxå så kvällen slutade på campingens restaurang! Super mysigt ställe ovh alla avnjöt en god plankstek tillsammans med massa skratt :) sen va det bara bums i säng för att hyfsat tidigt ge oss ut på vägarna igen och påbörja resan hemåt! 

Suuuuuuper mysig rolig helg med underbara vänner! Ovh hoppas på att detta blir lite av en tradition!