Fredagsmys!

Började dagen med mys i sängen som vanligt och en långfrukost :) 

Sen fick vi besök av min jobbar kompis Kattis som kom förbi på lite fika. Super mysigt :)

Sen har vi lekt med lera, lekt hästar och hoppat hinderbana och bara myst :)

Sen kom pappan i familjen äntligen hem och efter det har vi bara myst! Ätit tacogratäng och kollat på bamse. 

Nu sover lillan i familjen och vi fortsätter fredagsmyset på egen hand! :)





Sjukstugemys.

Melody är ju som sagt sjuk... (Igen) så idag har vi myst inne hela dagen. Vi har badat och bakat och lekt! Och vi får inte glömma det allra roligaste enligt mellis och det är att klicka runt på massa häst klipp på youtube. Tror hon har sett Malin bayards hästar och stall ca sådär 37897 ggr idag! 

Så mysigt att va hemma med min lilla tjej. Imorgon väntas en ny hemma dag och massor med fredagsmys! 😍 








Hostan is back.....

Vart inte så mycket sömn inatt. Melodys hosta från helvetet är tillbaka tillsammans med en kran till näsa. Så det blev inge dagis idag.

Vi låg och mös i sängen framför Barnkanalen innan vi gick upp och åt en låååång mysig frukost :) sen fick jag hjälp med städningen. 

Sen blev vi helt plötsligt lite rastlösa och satte oss på bussen upp till centrum för att möta upp moster för en fika på caféet! Nu är melody med mormor och hämtar Lill moster i skolan. 

Sen blire att ta bussen hem igen och förbereda middag! :) 






V 28 +1

Igår gick jag in i vecka 28, sista veckan i andra trimestern ☺️ idag har jag haft ett sjukt tryck neråt men det är väl kroppens sätt att kanske säga slow Down lite. Har ju vart full kareta Dessa dagar med flytt oså och jag är totalt sämst på att ta det lugnt med att bära osv. Jag vill ju bara bli klar snabbt. Men ska nu lyssna på min kropp och ta det lite lugnt! 






Söndagen!

Söndagsmorgonen spenderades i sängen till 12 ungefär 🙈 men sjukt välbehövligt! 

Roger kom över med mat och sen va det fullt sjå i lägenheten igen! 

Sebbes mamma kom och lämnade melody vid 4 tiden och han vart helt till sig när hon såg badkaret! Så efter lite lek och mat fick hon ta sig ett bad och hon va verkligen överlycklig 😍 

Sen avnjöts det lite thaimat med Roger, Sebbe och min syster och vid 8 gick våra ögon i kors och hela familjen bäddade ner sig i nybäddad Säng i ny lägenhet 😍 sov dock som en kratta låg bara och tänkte på allt som fanns kvar att göra och skrev checklistor!
Men somnade gott vid 3 tiden.




Lördagen!

Klockan ringde tidigt och alla var taggade för ett ryck i lägenheten! Höll på i stort sätt heeeeela dagen och det gick betydligt mycket lättare med melody hos sin farmor :)
Klockan 6 släckte vi ner och skiljdes åt! Sebbe skulle på poker kväll med diverse karlar och jag va bjuden på drinkkväll hos bästa lunkis.
Party sugen blev man kan man ju säga! Va verkligen super trevligt och jag blev serverad med olika alkoholfria drinkar :)
Vid 12 tiden drog folket vidare och hem och jag begav mig hemåt för fortsatt packning innan ufcn Som kom till att bli en stor besvikelse :( 

Lite bilder från kvällen! 










Vilken dag!

Jisses vilken dag vi haft! 
Lämnade Mellis på dagis vid 9. Åkte hem slängde i mig lite frukost och började dra lite grejer till lägenheten och då menar jag dra haha lassade grejerna i Melodys pulka pörfa med lite snö :)

Va där ett tag och pulade sen drog vi till Barkarby outlet och gick runt i diverse affärer och handlade nödvändigheter innan vi gjorde sista stoppet på IKEA! (För idag) lär blir fler vändor dit ;) inte mig emot! 

Påvägen hem plockade vi upp melody och väl hemma körde jag någon ny variant av multitasking. Lagade mat, underhöll mellis och packade! Under tiden flyttade crille och Sebbe ner massa kartonger. Som tur va kom min lillasyster över och lekte med melody så gick det helt plötsligt mycket fortare. :)

Nu ligger jag i sängen bredvid melody som en strandad val och kommer inte riktigt upp till chipsen i.vardagsrummet då ryggen har sagt upp sig. Ska försöka rulla ut på nå vis. Imorgon fortsätter vi! 👍😬😄 

Slänger upp en bild på ett snart färdigt badrum! 




Mer har hänt idag men inte hunnit fota något, men det börjar ta sig! 👍😄

Renovering!

Asså nu är det så nära inflytt att jag nästan kissar ner mig. Vi flyttar i helgen och jag är så lycklig!! 😆😆 
Idag har det städats! Byggdamm är inte att leka med haha! Imorgon kommer rörisen och fixar till i badrummet! På lördag kommer plattsättaren och kaklat köket och elektriken på söndag och fixar elen! Sen är det alltså finito! 😆 men vi kommer nog sova där imorgon eller på lördag ändå! Sålänge toan osv funkar. 

Ska ner och ta lite bilder imorgon så ni får se. Men det behövs inhandlas massor och ekonomin är inte sådär som vi vill att den ska va så mycket får vi ta med tiden ☺️ men sålänge vi får ett eget hem så skiter jag i gardiner och dylikt. Vill bara ha vårt egna ❤️ 



V.27 26+3 ❤️





Hello new week!

Idag gick jag in i vecka 27! :) nu är snart andra trimestern över! Mår förhållande vis hyfsat okej! Förutom den här nedrans ryggen som gör det svårt att sova och va en aktiv mamma för Melody på dagarna! Men man ska ej klaga jag har ju ändå nått helt fantastiskt att se fram emot! :)

Magbild läggs upp imorgon då jag fortfarande lider av en fruktansvärd matkoma så bilden skulle ej göra sig rättvis! Nog nästan mer tacos och marängswish än bebis 😂







Söndag!

Natten gick hyfsat bra några uppvak för vatten! Sebbe tog natten och jag gick upp imorse. Hon har ingen feber nu men massa blåsor i munnen :( så knappt någon mat har vi fått i henne. 

Men hon är pigg och glad ändå! :) 
Idag står storstädning på schemat. Jippie.... Tänkte även ge oss ut på en promenad, lite frisk luft gör nog gott! 

Sjuk och mys stuga!

Inga mer kräkningar peppar peppar!! Men febern håller i sig och hon klagar på ont i halsen :( efter lite alvedon somnade hon gott och nu ligger jag bredvid och lyssnar på henne gny. Lilla skrållan! Hoppas febern gått ner till imorgon och att hon får sova hela natten! 

Imorgon är det hennes Lill mosters kalas och stackarn har sett fram emot disco med dom stora tjejerna länge! 
Men what to do! Vi får ha disco hemma! 

Nu ska jag försöka få mig lite sömn man vet ju aldrig hur denna natt utspelar sig! 




Change of plans

Vår mysiga dag i stan avbröts abrupt innan den ens börjat. På stationen kräkte Melody ner sig själv och halva mamma! 
Så det va bara att ringa till pappa Sebbe så han fick komma och hämta oss och i bilen kom febern. Sen dess har vi legat nerbäddade i soffan och kollat på Barbie (fjärde gången nu). Hon har inte kräkts något mer så vi hoppas att det va en engångsföreteelse! 

Ha en trevlig lördag kära vänner! 




Morgonmys!

Godmorgon! 
Jag och Melody har precis avnjutit en lång frukost medan pappan i familjen får sovmorgon. 
Nu sitter vi i soffan under filtar och kollar på Madicken och myser!

Snart bär det av in till staden för lite fika med morfar och Åsa! 

Ha en bra dag! ❤️ 




Suck på mig själv!

Jag vill så gärna blogga asså verkligen men har motivation i några dagar sen dör det bara ut! Men nu ska jag verkligen försöka haha! 

Mycket har hänt! Lägenheten är snart klar!! 😆 och jag är så glad så jag nästan kissar ner mig! 

Har blivit sjukskriven pga av ryggen och sömnlösheten! 

Lillebror sparkar på och är livlig som sjutton (speciellt när man ska sova)

Melody känns så stor nu! Hon är så förståndig och rolig! Världens livligaste fantasi har hon oxå. Istället för låtsas kompisar har hon låtsas djur! Det är grisar hästar och en höna haha. 
Jag fick mig ett gott skratt här om dagen när Sebbe på parkeringen fick böja sig ner för att plocka upp hönan och sätta honom i bilen bredvid Melody. 😂 så gulligt! Sen säger Melody åt hönan att sitta stilla och sätta på sig bältet! 👍 

Nej men allt glider på nu och det känns så skönt! Vi har haft nog med motgångar så nu blickar vi framåt och njuter! 2015 kanske blir vårt år? 😄