Min familj! ❤

Sebbe släppte av mig hos mamma medans han åkte till gymmet så va där och myste med alla! :) skrattar alltid när jag är där! :)

Sen kom pappa och hämtade mig Melody Sandra och chanty för att åka till honom för ytterligare skratt och mys! :)
Älskar min familj!!! ❤

Nu ligger jag i sängen bredvid My man och har Melody i famnen som vägrar sova. Inte nog med att hon är förkyld har hon fått krångel med magen! Stackars älsklingen.

Nu ska jag ge henne lite massage på magen och försöka få henne att sova lite!

Natti natti!!


Less!

Tänkte bara klaga lite.
Less på att bo i detta kaos less på att inte kunna laga mat och less på att vi ska va sjuka.

Nu vill jag inte se min lilla sessa va dålig längre. Gör så ont i hjärtat.

Nu sitter jag och kollar på one three Hill med en kopp te och en sovandes Melody i famnen! Mys!

Ska försöka städa lite så fort sebbe kommer hem!

Pusspåer!


Helgen som varit.

I torsdags åkte jag och Melody ner till Växjö och till min släkt! Va skit nervös hur det skulle gå på tåget osv men hon sov hela vägen från mamma i kungsängen till min kusin i Växjö! :) min duktiga tjej!

Det va bara min kusin och kusindotter som visste att vi skulle komma resten skulle vi överraska! :) skit kul vare!

På lördagen träffade jag farmor, farfar min farbror och kusin oxå! Vi åt en mysig lunch på akropolis :)

Hade en super bra helg och det va så himla kul att träffa alla. Önskar att d fanns närmare.

Puss!


Mobil bilder.


Kamera bilder


 

Min förlossning.

Kvällen den 11 september började jag känna förvärkar och sammandragningar och kände mig bara allmänt konstig. Försökte sova men det va helt omöjligt! Sprang på toaletten tusentals gånger och låg bara och vände och vred!

Sebbe åkte till jobbet som vanligt det dumma va bara att han skulle jobba så himla långt bort! Han va med färja bort förbi Södertälje och jobbade och det gjorde mig sjukt nervös :p

Ringde förlossningen på morgonen då min slempropp gick och värkarna kom tätare! Dom bad mig avvakta och jag drog ut på en promenad med chanty, gick dock Inge vidare så gick hem och tog en Alvedon och stressade sebbe lite :p

När sebbe kom hem åkte vi nästan direkt in till bb stockholm och efter lång väntan så fick vi åka hem och invänta mer regelbundna värkar!

Väl hemma tog jag en varm dusch och sen la vi oss i soffan och mös och tittade på sons of anarchy! Men värkarna va fruktansvärda och utan sömn vart det ju bara ännu värre!

Försökte sova men det va helt omöjligt! Spenderade större delen av kvällen/natten i duschen.

Tillslut orkade jag Inge mer så vi åkte in igen! Och efter undersökningar osv visade det sig att jag bara va öppen 2cm och mina värkar va fortfarande inte regelbundna. Jag grät av trötthet och smärta men dom vägrade tyvärr ta mig seriös. Tillslut erbjöd dom mig att få stanna och få hjälp att sova för en större peng men då fick inte sebbe sova med mig och det vägrade jag!

Så hon gav mig Alvedon och bad mig åka hem och sova! (Lätt för henne att säga)!

Vart ju ingen sömn alls satt i duschen resten av natten!

Väntade på att sebbe skulle vakna och ringde då till bb Sthlm där det då va fullt!

Fick komma in till SÖS då det bara va 3-4 minuter mellan värkarna!
Va bara öppen 3cm och för att bli inskriven ska man vara öppen 4cm men dom såg hur jag led och gjorde allt för att jag skulle öppnas!

Jag fick akupunktur och en hinnsvepning och ett varmt bad! Efter en timma i badet va det dags för undersökning igen och ja då va jag öppen 4cm :)

Fick testa tensapparaten men den tyckte jag inte alls hjälpte den va bara jobbig och obehaglig!

Men 15.20 träffade jag min bästa vän, lustgasen!! Både jag och sebbe hade skit kul! :)

Det gjorde ondare och ondare och smärtlindringen av lustgasen började avta och sluta funka så 17.47 sätter dom epidural och det va hemskt!
Jag fick så sjuka hallucinationer av lustgasen så jag på riktigt trodde att jag brann! Skit läskigt så jag bestämde mig för att skita i lustgasen helt!

Så fort epiduralen började värka va det så sjukt skönt! Jag kunde äntligen slappna av lite!

18.35 spräcker dom min fosterhinna och vattnet går! Fick oxå värkstimulerande dropp. Fick gå runt på bb med ett gåbord och sebbe till hjälp men va så sjukt trött att jag knappt orkade ta ett steg! Men jag kämpade mig fram i korridorerna!

21.45 fick jag sån sjuk huvudvärk och kunde inte sluta gråta! Och under nästan hela graviditeten hade jag haft högt blodtryck och under förlossningen va det skyhögt! Så dom va lite oroliga och massa prover togs!

Allt kändes bättre och dom bad mig försöka sova en stund när jag precis kommit till ro så kände jag att jag va tvungen att gå på toaletten för det tröck på utav bara fan! Så det blev ingen sova!

22.48 sätter mina krystvärkar igång och jag har nog aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv! Sån fruktansvärd smärta gååår inte att beskriva! Men sebbe va så himla snäll och hjälpsam under hela förlossningen.

23.48 lyfts Melody Ninja Tylén upp i min famn och jag svävade iväg. tid och rum stog bara helt still! Min dotter, vår dotter. Helt perfekt.
3660g och 53cm ren kärlek!

Hon tog bröstet på en gång och nu va vi en familj! Vi va så lyckliga!!

Efter nån timma så va det dags att sova! Och så himla mysigt att äntligen få ligga och mysa med sebbe och vår dotter som vi hade längtat!

Jag hade så svårt att sova, kunde inte slita blicken ifrån min familj. Min fina kille och min fina dotter. Va hela tiden tvungen att kolla så att hon andades.

Vaknade hyffsat tidigt och åt frukost ihop. Så svårt att beskriva hur lyckliga vi va! Sen började alla besök rulla in! Först kom Sandra Roger och Chrille sen pappa och Simon sen Alex Jimmy juni och Elisabeth sen mamma Petri och Emelie och sen kom tom! :)

Alla blev helt förälskade i lilla Melody! :)

Sebbe åkte hem den kvällen för att ta hand om chanty och jag och Melody fick sova på bb själva! Men det gick så bra hon va så himla snäll! :) och jag låg bara och tittade på henne i timmar!

På morgonen började jag packa ihop alla våra saker för det va dags att åka hem!! :)

Sebbe kom på förmiddagen och vi åt lunch tillsammans! Sen skulle vi åka hem :)

Tog ett tag innan vi fattade hur vilstolen skulle fästas haha men tillslut kom vi iväg och hela bilresan satt sebbe och introducerade alla rock band som spelades på bandit för Melody! Haha så fint minne!

Vi stannade på citygross i Bromma för att handla till tacos för det skulle vi fira med! :)

Livet hade äntligen börjat!

Jag är så lycklig över min fina familj.

Det har gått så sjukt fort. Nu är Melody lite mer än 2 månader och väger 6090g och är 60cm lång. En sån snäll och glad bebis :)

Så där har ni min förlossningsberättelse!

Älska livet!! ❤❤

 


Idag gick jag upp vid 9 trots att jag bara sovit 3 timmar.
Mötte upp Sandra och Måns för en promenad på över en timme :) sjukt skönt! :)

Efter promenaden åt vi frukost hos Sandra och sen tog vi oss en promenad till Coop! Måste bara säga att jag är så glad att jag har Sandra! Hon är underbar!! ❤

Väl hemma va det full rulle med tvätt osv och sen när sebbe kom hem åkte vi upp till centrum för att äta middag hos hans syster och Jimmy! Trevligt och gott va det!

Hann även förbi mamma en sväng!

Nu är jag uppe och ger Melody mat och hoppas på att hon snart somnar om! Låååång dag imorgon!

Pusspåer!!


Fina Sandra! ❤


Melody❤

Exakt nu för 2 månader sen låg jag på SÖS med krystvärkar och om 30 min så föddes min lilla ängel! Bästa kvällen i mitt liv!

En människa utan barn kan inte förstå denna kärlek, den är obeskrivlig.

Tack för att du förgyller mina dagar och mitt liv min underbara dotter och tack till sebaztian som gav mig den finaste gåvan i världen!

Jag älskar er! ❤


Mums!

Jag fick min vilja igenom och vi skippar fondvägg Woho! :)

Nu sitter jag i soffan med världens matkoma! Har precis ätit tacos med sebbe pappa Simon och svärfar :)

Tagga för solsidan nu Woho!

Puss


Bad älskarn!


K-a-o-s!

Igår rev vi ut hela köket och nu är det rörigt här vill jag lova! Idag ska vi bila och flexa bort kaklet sen är det bara att invänta målare som kommer på tisdag sen ska det läggas golv och på torsdag kommer köket Woho! :)

Vi har dock fastnat i tapet träsket! Sebbe är fast besluten om en fondtapet i köket men jag är lite halv emot det men det får bli så :p

Igår va vi på middag hos pappa och vart bjudna på en fransk köttgryta, super god!! :)

Nu ska jag bada Melody sen åka och kika på tapeter och kakel!

Puss&kram!


Stress!

Det började redan på natten Melody vägrade sova och klockan närmade sig tiden då jag skulle gå upp för en powerwalk med Sandra! Men va för trött för att komma upp :( blev ist så att jag sen fick stressa ihjäl mig till hsb som stängde 12! Va nog länge sen jag va så nära på att bryta ihop!
Va så trött så jag knappt orkade gå hann inte äta frukost och utan mat är jag inte rolig! Och råga på allt en hund som vägrar gå fint! Jag hade 5 min på mig till hsb från nya ip och jag svettades som en gris! Men jag hann, ni kan kalla mig superwoman!

Efter hsb gick jag upp till mamma och va där resten av dagen!

Sen blev jag upplockad av sebbe och Roger och vi började riva ut köket och nu har stressen nått klimax då oreda är det absolut värsta jag vet och nu bor jag i oredans mamma!

Men jag får andas mig igenom dessa veckor med total kaos och föreställa mig slut resultatet!

Nu hoppas jag innerligt att Melody snart somnar för nu är jag så trött i huvud och kropp att jag knappt vet vad jag heter!

Godnatt!


Trevlans!

Precis hemkomna från middag hos sandra och Danne! Vi åt Korvstroganoff yum yum! Sen kollade vi på tv och snacka skit :)

Nu ligger vi i sängen, Sebbe sover och jag längtar efter att få göra detsamma!
Men Twilight på tv minskar min trötthet lite :)

Puss!


Tröttmössa!

Vart inte alls mycket sova för mig inatt :( men börjar vänja mig vid att va trött! :p

Började dagen med 40 minuters pw vilket ska bli en vana! Nu jävlar ska jag bli fit! Är sen nån vecka tillbaka nere på startvikten innan jag blev gravid alltså 57 kg! Ska dock inte gå ner mer än 2 kg sen blire att omvandla fett till muskler :)

Nu har jag precis ätit tonfiskomelett och kollar på puckon på lyxfällan och ikväll blir det middag med Sandra och Daniel wohoo :)


Bästa!

Började dagen med en promenad, sjukt värdo då chanty har så himla svårt att gå fint bredvid vagnen!

Kom hem och städade massa sånt som jag dragit ut på, skönt att ha det gjort! :)

Började sen göra mig i ordning för en kväll med mina syskon!

Vart en middag på kinan i Jakan för att sen bowla lite :) shit va kul det va även fast jag inte vann! :p
Älskar mina underbara syskon så mycket! <3

Nu Äre matpaus för Melody och hoppas på att hon snart somnar om för vi ska upp hyffsat tidigt!

Puss påer!


Slappt!

Varit sjuuuukt trött idag men har inte kunnat vila nått då det varit full rulle här hemma!
Sebbe kom hem från jobbet lycklig som ett barn på julafton och drog fram en projektor som han hade impuls köpt!

Kul för han för fotboll är väl det enda som kommer visas på den :p

Nu är iaf uttagen satta i sovrummet så nu är det bara lister kvar :)

Nu ska jag försöks söva speedy!

Puss påer!


Trött!

Melody vägrade sova igår men nu ligger hon faktiskt och sover så jag hinner städa lite och så! :)

Började dagen med en skogspromenad med Melody i selen och chanty fick springa lös! Jätte härligt väder!

Nu inväntar jag sebbe så ska vi fixa lite med uttag och kanske en tripp till Ikea!

Puss!


Noll!

Tappade motivationen till att blogga när mina inlägg började försvinna!
Men jag är en förlåtande kvinna så here i am again!

Här hemma är det fullt upp med renovering barn och hund. Lever just nu i ett totalt kaos men varför inte! Fint blire ju tillslut :) nu är det bara lite små pill kvar i sovrummet som lister och uttag osv sen Äre finito wiho!

Till helgen blire att riva ut köket för snart är vårt nya här :) ska bara lägga golv osv först :)

Nu sitter jag uppe med Melody aka speedy Gonzales! Hon sover absolut inte mer än 10 minuter på dagarna och trotsar redan mamma och pappa vid läggdags! Men när hon väl somnat sover hon jätte bra och tar sovmorgon helst till kl 1! Tror vi har en tonåring hemma :p

Nä nu ska jag fortsätta vagga på!

Pusspåer!


Skit blogg!!!!!

Skrev om min förlossning vilket tog typ en halvtimma sen försvann inlägget :( hoppas jag får tid över imorgon till att göra ett nytt försök!

Idag har jag varit i stan hela dagen med min mamma mina systrar Jessica andre och Melody såklart! Dom inhandlade massa grejer till emelies halloween fest i helgen till och med Melody har en outfit!
Aldrig mer stan på höstlovet med barn och barnvagn! Jag är helt slut i huvudet!

Väl hemma blev det middag på GC och sen lite fika hos oss! :)

Nu ska jag sova PUNKT!

Puss!