Bra lov :)

Haft ett super bra lov hittills :) Massa mys med pojkvännen samt hans familj vi va bla på äventyrsbad i uppsala med hans mamma & små syskon. Sen middag hemma hos hans pappa, träffade dessutom hans äldre syster, jätte gullig tjej :)
Sen va jag på MP i jakan med jobbar kompisar och deras familj det va riktigt kul :) Kareoke blev det ju oxå haha Dani va ju bäst på det iaf hihi ^^.

Vart nere och tänt ljus ofta den här veckan oxå, saknar mina stjärnor Erik & Sanna :)

Imorgon ska jag tatuera mig bild kommer upp sen ! Sen beger jag mig på kryssning med Bro gänget ska bli sjukt kul att träffa alla igen! Men kommer sakna Rickard och frugan ! ^^

XoXo


Curling .bla

Jag har kommit fram till att jag äger på guitarr hero och det vet iaf natta charlie danne johanna och ejdan haha :P
Vi satt hela lördags kvällen o lira o käka makaroner o vitlöks baugetter haha charmigt ^^
Söndag var det work time faktiskt ganska rolig dag på jobbet :)

I måndags fick vi börja med herrform vilket är ganska lättt så det gick super bra ! :)

I tisdags på idrotten skulle vi då köra curling ni kan ju tänka er hur det såg ut när 20 frisör tjejer är ute på hal is hahah men kul va det även fast man låg på alla fyra under hela lektionen haha ^^

Idag ska jag med Vicky när hon ska tatuera sig, får se om man själv kör en till för man lär ju bli grymt sugen :)
Ska försöka träffa Natta oxå min lilla älskling!
Sen Rickard ska nog komma ikväll :)

XoXo

Dåligt uppdaterat!

Inte för att jag har världens intressantaste liv men men..  :P
Vi sammanfattar väl helt enkelt veckan som gått ^^

Fredags va jag då med frugan vi begav oss senare på kvällen till Alexandra i Viksjö vilket va trevligt men slutade med hem gång ganska tidigt. Hem gången va däremot roligare haha Jake Charlie Ejdan Natta Dudde o jag ja man behöver nog inte säga så mkt mer vi va ganska rastlösa eftersom vi vänta på taxi fanet i ah hmm typ en timma hah men vi hade ganska kul ändå hah :P
När taxin äntligen kom åkte vi till passagen o käka kebab sen va det bara hem o sova :)

Lördags jobbade jag sen åkte jag hem o gjorde mig i ordning sen kom Rickard och hämta mig och vi åkte till Nockeby o käka världens största pizzor. Så vi antog ett vad den som inte käka upp hela pizzan fick bla massera när o var personen ville. Det va inte kul för både jag o Rickard hatar att förlora haha men han vann vilket är hemskt att erkänna :( Sen åkte vi mätta och belåtna till kista och kollade lite sen hem till min pappa o hälsa på sen vidare till Rickard för att sova :)

Jobbade söndagen :/
Men det va en lugn dag på jobbet så fick med mig massa goda semlor dom e faktiskt super goda vi har ju tom fått pris för sveriges godaste semloor :D Det ni ! hah Sen vare bara hem o göra sig i ordning sen till älsk !

Är så jävla trött av mig orkar inte med skola även fast jag tycker det jag gör e skit kul men jag är inte världens morgon männsika vilket dom flesta som försökt väcka mig vet haha..

Snart ska jag ätaa sen kommer Rickard ! Ska försöka plugga lite oxå hade jag tänkt prov imorgon på mode o trender genom tiderna. Låter lätt men icke !

XoXo!