Helgen!

Fredagskvällen bestod av tacos och massa fredagsmys med familjen :) super mysig kväll. När melody väl somnat begav sig Sebbe upp till centrum för en öl eller två med hans nya chef och kollega så jag passade på att ha egentid framför en film! :)

Lördagen spenderade vi ute i Håbo Tibble hos Sebbes mamma och Johan! Vi kollade på hästar åt korv med bröd och blåbärspaj en helt perfekt förmiddag. Melody verkligen älskar att va där ute. Det är hästar åt alla håll och kanter och hagen går precis vid deras tomt! Så mysigt!!😍 

Sen va det dags att åka hem och påbörja det vanliga klädkaoset, kvällen skulle spenderas på The public med ett gäng fina tjejer!
Asså det är ju svårt nog när man inte är gravid att hitta något att ha på sig men tänk er då med en stor mage som står rätt ut och två lår har man ju inte heller längre utan det är en fet stock typ. Men men en gammal klänning fick agera linne! 😊👍 

Kvällen blev succé va verkligen hur trevligt som helst . Så skönt att komma ut och göra nått 😊

Dagen har spenderats med diverse gäster! Först va lunkan och Theo förbi på lite bus sen kom Sebbes farfar Lena och Roger på fika och sen drog vi upp till min mamma för vidare lek och bus. 

Sen har vi träffat crilles nytillskott!! Så söt man dör ju! 😍 melody va i exstas!

Kvällen avLutades i soffan framför en film med lite ben n jerrys! 😍 










Det blev ett väldigt långt och rörigt inlägg men whatever! ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback